Uw CV-ketel is misschien wel het belangrijkste apparaat in uw huis. Warm water uit de kraan, uw verwarming, ieder modern huishouden kan niet zonder een goede CV installatie. Naast dat u comfort wilt, is het natuurlijk ook van groot belang dat uw CV-ketel zuinig is. Hiermee verdient u uw investering terug en wordt de eventuele invloed op het milieu tot een minimum beperkt. De meeste CV-ketels hebben een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Als de CV-ketel 15 jaar of ouder is, is het in de meeste gevallen verstandig om over een nieuwe CV-ketel te gaan nadenken. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

En natuurlijk wilt u onbekommerd genieten van uw CV ketel. Niets is zo vervelend als uw verwarmingsketel niet doet wat u wilt. Kiest u voor een nieuwe CV ketel? Let dan bij de keuze van een nieuwe verwarmingsketel op de volgende factoren:
– De grote van uw huis
– De mate van isolatie van uw huis
– Gewenste hoeveelheid warm water
– Aantal radiatoren
– Locatie verwarmingsketel in uw huis
Uiteraard kunnen wij u adviseren in de juiste keuze voor uw ketel, deze snel leveren en monteren…

Plaatsen en onderhouden van CV installaties

Een CV installatie bestaat in feite uit de CV ketel, de leidingen, de pomp en de radiatoren. De aanleg zal met veel aandacht en kennis moeten worden verricht. Tevens is het van groot belang dat u het systeem onderhoudt. Hierdoor blijven de voordelen van een goedwerkend CV voor u behouden en is de kans op extra kosten nihil. Voor beiden zaken kunt u bij ons terecht. Bij Installatiebedrijf Klundert hanteren wij altijd een gunstige prijs tegenover de hoge kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft uw CV installatie?
Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op